Політика захисту персональних даних

ПОЛІТИКА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Загальна інформація

Користуючись веб-сайтом https://www.knaufinsulation.ua (надалі – сайт), ви довіряєте нам свою інформацію. У цій Політиці захисту персональних даних (далі – Політика) описано, які дані ми збираємо, навіщо ми це робимо та як ми їх використовуємо. Це важлива інформація, і ми закликаємо вас її уважно прочитати.

Персональні дані у розумінні цієї Політики– це будь-яка інформація, яка дає можливість ідентифікувати вас, а також інформація про вашу діяльність, наприклад, про використання сайту, якщо таке використання прямо пов’язане з інформацією, що дозволяє вас ідентифікувати.

Використовуючи сайт, ви погоджуєтесь та приймаєте його правила користування та надаєте ТОВ «Кнауф Інсулейшн Україна», що діє від свого імені, дозвіл на збирання, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення, знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних систем у порядку, визначеному цією Політикою. Обробка ваших персональних даних починається з моменту використання сайту та надання, отримання в рамках такого використання персональних даних.

Якщо ви продовжуєте користуватися даним сайтом, ви:

- безумовно, повністю та без будь-яких змін приймаєте дані умови; проінформовані, що на сайті  може відбуватися збір ваших персональних даних та  їх подальша обробка за допомогою технічних засобів;

- свідомо та добровільно даєте згоду на збір та обробку всіх наданих персональних даних;

- надаєте згоду на обробку та передачу ваших персональних даних, якщо цього вимагають умови користування сайтом;

- надаєте згоду на передачу ваших персональних даних  тим третім/афілійованим особам (юридичним та фізичним особам, які можуть знаходитися не лише на території України), які діють в рамках цієї Політики та безпосередньо залучені до організації, проведення, рекламних та маркетингових кампаній ТОВ "Кнауф Інсулейшн України". Ми не здійснюємо передачу персональних даних стороннім третім особам, крім випадків, передбачених законодавством, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці.

- надаєте згоду на збір та зберігання ваших персональних даних без обмеження строку дії до тих пір, поки це є необхідним для їхньої обробки, або ви не звернетеся з вимогою  чи побажанням припинити обробку/знищити ваші персональні дані чи за інших умов відповідно до законодавства. Попереджаємо, що деякі персональні дані можуть продовжувати зберігатися, якщо цього вимагає законодавство. У цьому випадку ваші персональні дані будуть видалені, як тільки зникнуть вимоги щодо їх обов’язкового зберігання та обробки.

- надаєте згоду на використання файлів cookie (див. деталі нижче).

 

Ми зберігаємо за собою право у будь-який час змінювати цю Політику без персонального повідомлення кожного користувача. Продовжуючи використовувати сайт після внесення таких змін, ви погоджуєтесь та приймаєте їх як частину Політики.

Збір персональних даних

При використанні вами сайту та/або для надання послуг, чи в маркетингових або в інших законних цілях ми можемо збирати наступні категорії персональних даних:

- Інформація, яку ви нам надаєте. Ви можете надати особисту інформацію, таку як прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, стать, електронну адресу, номер телефону.

- Автоматичний збір технічної інформації. Коли ви використовуєте сайт, ми збираємо деяку інформацію автоматично, наприклад, вашу IP-адресу, тип вашої операційної системи, тип браузера, час та дату вашого відвідування. Така інформація може бути персональними даними, якщо вона прямо дозволяє вас ідентифікувати.

- Інформація, яку ми отримуємо з сайту. Ми збираємо інформацію щодо користування сайтом, і обробляємо таку інформацію. Така інформація може бути персональними даними, якщо вона прямо дозволяє вас ідентифікувати.

Політика використання файлів cookies

- Сайт використовує файли cookie, що являють собою невеликі текстові файли, які розміщені на вашому пристрої для зберігання даних і котрі може читати веб-сервер в домені, що розмістив їх. Ми використовуємо файли cookie для забезпечення можливості вашої авторизації на сайті, аналізу та покращення роботи сайту, відстеження діяльності користувачів на сайті, збору даних трафіку та для досягнення інших законних цілей.

- Більшість веб-браузерів автоматично використовують файли cookie, надаючи при цьому користувачам можливість керувати цим процесом шляхом їх блокування або видалення. Інструкції з блокування або видалення файлів cookie можна знайти в налаштуваннях конфіденційності або довідковій документації кожного веб-браузера.

Використання персональних даних

Ми використовуємо всю зібрану інформацію, щоб підтримувати, захищати та покращувати сайт, якість наших послуг чи продукції, а також для маркетингових, статистичних чи інших цілей.

Ми використовуємо ваші персональні дані для:

- зв’язку з вами;

- направлення вам повідомлень, які містять інформацію про новини, заходи, події, які, на нашу думку, можуть бути цікавими для вас;

- передачі ваших персональних даних на обробки, зберігання у дата–центрі, що може бути розташований як на території України, так і за її межами;

- оцінки, аналізу та вдосконалення сайту (у тому числі, для проведення опитувань, анкетувань тощо);

- полегшення вашого користування сайтом;

- полегшення адміністрування сайту;

- реалізації, надання послуг чи продукції за допомогою сайту.

Ми використовуємо ваші персональні дані такою мірою, наскільки це необхідно для раціонального виконання наших правових обов’язків.

Поширення та розкриття персональних даних

Ми не передаємо ваші персональні дані третім особам, окрім як за вашою згодою або на умовах, визначених цією Політикою.

Ми вважаємо своїм обов’язком виконання та дотримання вимог законодавства, тому ми можемо розкривати ваші персональні дані у деяких випадках. Зокрема, ми можемо розкрити відповідні персональні дані, якщо ми вважатимемо це необхідним та обґрунтованим для дотримання законодавства, судового процесу, для проведення розслідування чи на вимогу інших державних органів, а також у відповідь на скарги, для захисту від шахрайства, зловживань, неправильного чи незаконного використання сайту.

 

Захист даних та права

Уся персональна інформація, що належить вам, зберігається на серверах юридичної особи, яка діє у відповідності до українського законодавства та Закону України «Про захист персональних даних». Передача та рух інформаційних потоків повністю захищений.

Інформація, яку ми збираємо, може бути передана, збережена та оброблена в будь-якій країні, де розміщується одна або декілька з компаній, що афілійовані з ТОВ «Кнауф Інслейшн Україна». Ми будемо захищати персональні дані, які ми передаємо, відповідно до положень цієї Політики.

Продовжуючи використання цього сайту, ви підтверджуєте, що ознайомленні з правами суб’єкта персональних прав, що викладені у Законі України «Про захист персональних даних».

Строк зберігання персональних даних

Ваші персональні дані зберігатимуться протягом строку, необхідного для досягнення зазначеної вище мети обробки таких даних. Персональні дані будуть знищені після закінчення строку зберігання або у випадках, передбачених законодавством.

Керування даними та контакти для зв'язку

Ви маєте право на виправлення, видалення або доступ до ваших персональних даних, обмеження їхньої обробки або заперечення щодо обробки ваших персональних даних. Ви маєте право відкликати вашу згоду на обробку ваших персональних даних в будь-який час.

Для здійснення цих прав, будь ласка, зв’яжіться з нами за електронною адресою:  info.ua@knaufinsulation.com